KOLIKA TI JE VAGINA? Veličina ženskog spolovila itekako je bitna

O veličini muškog spolovila govori se učestalo, o veličini ženskog, nikada. Vrijeme je da ispravimo tu nepravdu. Veličina ženskog spolovila, dubina, oblik i još jako puno varijabli zapravo su daleko važniji od veličine muškog spolovila.

Mjerenja su napravljena, istraživanja dovršena, evo rezultata.

Još daleke 1966. godine, u SAD-u dvoje se znanstvenika bavilo tom misterijom. William Masters i Virginia Johnson mjerili su dubinu spolovila nekolicine žena, koje nisu rodile djecu. Otkrili su kako je prosječna dubina vagine odrasle žene između 7 i 8 centimetara. Također su otkrili kako se, za trajanja seksualne uzbuđenosti, te brojke penju na 11 do 12 centimetara.

Prema ovim podacima ispada kako je muško spolovilo veličine 8 centimetara sasvim dovoljno kako bi se zadovoljilo prosječnu ženu. Možda bi ovdje naglasak trebao biti na ovo, “prosječnu”.

Famozna G točka, za koju su mnogi uvjereni kako je samo mit, smještena je nekih 4,5 centimetara do prvog vaginalnog zida, što znači kako je dostupna i momcima s malim.

Dakle, iako mnogi smatraju kako je veličina vrlina, ispada da je i sitno ipak bitno.

Novija istraživanja, u kojoj su, ovoga puta, sudjelovale i žene koje su rodile, pokazala je da je dubina najmanje vagine 6,9 centimetara, a najveće 14,8 centimetara.

To su, dakle, službeni podaci kolika je prosječna vagina. Pa ipak, usporedimo.

Prema istraživanju, dužina prosječnog penisa u erekciji je 13,2 centimetra, obujma 11,7 centimetara. Prosečan penis, kada nije u erekciji, dugačak je 9,1 centimetar, a obujma 9,3 centimetra.

Ključ leži u kompatibilnosti, očito. Osim ako ne posjedujete ključ koji otvara baš svaku bravu.

Izvor: net.hr

Prikaži više
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker